Bezglutenowe, Bezmleczne Ciasteczka Kokosowe

Bezglutenowe, Bezmleczne Ciasteczka Kokosowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać bezglutenowe, bezmleczne ciasteczka Kokosowe spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kakao w proszku, sól, olej kokosowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Ciasto Kokosowe Bez Skorupki Bez Cukru {Bez Nabiału, Bezglutenowe I O Niskiej Zawartości Węglowodanów}.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać mąkę ryżową, biały cukier, kakao w proszku, brązowy cukier, sól, i proszek do pieczenia razem w dużej misce; dodać mleko kokosowe, mus jabłkowy, płatkowane kokosowe, i olej kokosowy. Zmiksować mieszaninę, aż zgęstnieje do ciasta; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra wyschnie, a krawędzie zaczną odrywać się od boków patelni, około 30 minut. Schłodzić około 10 minut przed cięciem na kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn