Bette Hagman ' s Four Flour Pastry (ciasto bezglutenowe)

Bette Hagman ' s Four Flour Pastry (ciasto bezglutenowe)
Bette Hagman cztery ciasto mączne (ciasto bezglutenowe Pie Crust) może być tylko skorupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 397 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę fasolową garfava, mąkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto z mąki migdałowej (bezglutenowe), Ciasto z mąki kokosowej – bezglutenowe, oraz Ciasto Bezglutenowe Ciasto Ciasto Crust dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn