Ben ' s Seafood Dip
Ben ' s Seafood Dip to bezglutenowe i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Jeśli masz seler, żelatynę, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), Dip Do Pizzy, oraz Margarita Dip Owocowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić Serek i żelatynę w średniej misce i kuchenka mikrofalowa na wysokości około 1 minutę, lub do stopienia. Zmiksować na kremową masę.
Wymieszaj śmietanę z zupy grzybowej, selera, zielonej cebuli,kasztanów wodnych i krewetek. Schłodzić w lodówce około 1 godziny przed podaniem.