Beefstro Bruschetta Burgers
Przepis Beefstro Bruschetta hamburgery może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,83 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury morelowe, musztardę dijon, ser brie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko nielicznym bardzo podobało się to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 69%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Bruschetta Burgers, Bruschetta Burgers, oraz Hamburgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers) podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć musztardę, konfitury i chrzan. Na małej patelni pokrytej sprayem do gotowania, gotuj i mieszaj prosciutto na średnim ogniu, aż lekko się zarumieni. Odłóż na bok.
W dużej misce połączyć mieloną wołowinę i pieprz cytrynowy. Kształt w osiem pasztecików.
Zwilżyć papierowy ręcznik olejem kuchennym; używając szczypiec o długiej rękojeści, lekko pokryć stojak na grill. Grill hamburgery, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ognia przez 3-4 minuty z każdej strony lub aż termometr odczyta 160° i soki będą czyste.
Grillować lub pieczywo przez 1-2 minuty z każdej strony lub do tostu.
Każdy kawałek tosta rozprowadzić 1-1 / 4 łyżeczki sosu musztardowego reserved.
Każdą warstwę ułożyć rukolą, burgerem, plasterkiem sera i 1-1/4 łyżeczki dodatkowego sosu.
Udekoruj papryką i prosciutto.