Bean Knots
Węzły fasoli mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Azjatycki olej sezamowy, sos sojowy, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Węzły Pomarańczowe, Węzły Czosnkowe, oraz Węzły Czosnkowe.
Instrukcje
Przygotuj 1 funt yard-long beans zgodnie ze wskazówkami dla gotowanej świeżej fasoli.
Odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie. Gdy zimno, odcedzić.
Na każdą porcję zebrać od 6 do 8 ziaren przy końcu łodygi i luźno zwinąć lub zawiązać luźny węzeł.
W małej miseczce wymieszać 1/4 szklanki sosu sojowego z 2 łyżkami azjatyckiego (tostowego) oleju sezamowego i zalać fasolą.