BBQ Ranch Deviled Eggs
BBQ Ranch Deviled Eggs might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 17 centów za porcję. Ta przystawka ma 57 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos bbq, Ranch dressing, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj BBQ Deviled Eggs, Ranczo Deviled Eggs, oraz Pisklęta-na-ranczo Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż, wstawiając żółtka do średniej miski, a białka na talerz. (Talerz przykryj opłukaną, niegotowaną białą fasolą, jeśli chcesz, aby białka nie poślizgnęły się wokół.) Za pomocą widelca rozgnieść żółtka i wymieszać w majonezie, musztarda, i ranch dressing.
Umieścić mieszaninę żółtka w solidnej plastikowej torebce, którą można zamykać, wcisnąć w jeden róg i odciąć końcówkę, aby zrobić torebkę z ciastem. Wymieszać żółtko z białkami.
Skropić sosem BBQ nad jajami za pomocą butelki do wyciskania (lub zrobić inny mały worek ciasta i wyciąć tylko małą końcówkę do sosu).
Posypać zieloną cebulką i podawać.
Uwaga kucharza: aby uzyskać idealne jajka na twardo, umieść jajka w jednej warstwie w dużym rondlu i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę. Przykryć, wyłączyć płomień i pozostawić w spokoju przez 13 minut. Spłukać w zimnej wodzie i obrać.