BBQ minty czosnek jagnięcina
Need a bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne? BBQ minty czosnek jagnięcina może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 24,04 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1899 kalorii, 294g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, steki z jagnięciny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kotlety jagnięce miętowe BBQ Hinty, Miętowe Lamb flatbreads, oraz Miętowe kebaby jagnięce.
Instrukcje
Ubić olej z czosnkiem, octem balsamicznym i miętą. Doprawić do smaku, a następnie wlać do niemetalicznego naczynia.
Dodać jagnięcinę, obracając się do płaszcz w marynacie. Przykryć, a następnie pozostawić na 10 minut lub do 1 godziny.
Wyjąć jagnięcinę z marynaty i położyć na grillu. Gotować przez 3-4 min z każdej strony lub aż po prostu gotowane przez.
Podawać z sałatką pomidorową i pieczywem pitta.