BBQ Beef Stir-Fry

BBQ Beef Stir-Fry
Przepis BBQ Beef Stir-Fry jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 952 kalorie, 52g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $6.0 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wołowiny chuck stek, pieprz, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry.

Instrukcje

1
Stir-Fry: w woku lub dużej patelni na dużym ogniu dodać olej rzepakowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać wołowinę i gotować, aż rumiane, o 3 protokół. Odstawić na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Na tej samej patelni gotowano wołowinę, dodać marchew, seler, cebulę, grzyby, imbir, czosnek i brokuły i smażyć, aż lekko miękki, ale nie miękki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BrokułyBrokuły
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Usuń połowę warzyw i rezerwy dla Online rundy 2 Przepis: Sałatka z zimnym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
5
Dodaj wołowinę z powrotem do patelni wraz z połową sosu hoisin, i wrzucić do herbu wołowiny. Rezerwa połowa lo mein noodles dla rundy 2 Przepis: Sałatka z zimnym makaronem. Pozostałą połowę makaronu lo mein ułóż na półmisku i polej wołowiną stir-fry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lo Mein NoodlesLo Mein Noodles
Sos HoisinSos Hoisin
MakaronyMakarony
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Sos Hoisin: w średniej misce, ubić wszystkie składniki sosu, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj połowę do smażenia, a pozostałą połowę zachowaj na następny czas, gdy zrobisz stir-fry. Dodatkowy sos hoisin potrwa do 2 tygodni w szczelnym pojemniku przechowywanym w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn