Bawarski Krem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Bawarski krem. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 6G białka, oraz 25g tłuszczu. Za $1.7 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 25 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Mieszanka żółtek jaj, bitej śmietany, ciężkiej śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Bawarski Krem, Truskawkowy Krem Bawarski, oraz Bavarian Cream Bonnet.
Instrukcje
Włóż podzieloną wanilię do śmietany i powoli zagotuj. Wyłącz ogrzewanie i odstaw na 1 godzinę.
Usuń fasolę i zeskrob nasiona, dodaj je do śmietany i wyrzuć strąk.
Wlej żelatynę do mleka i odstaw na bok.
Ubij razem cukier i żółtka. Podgrzej śmietanę z powrotem i powoli wymieszaj z jajkami.
Umieść miksturę na gotującej się wodzie i mieszaj, aż będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć grzbiet zalesionej łyżki.
Zdejmij z ognia i dodaj mieszankę mleka i żelatyny.
Umieść miskę w łaźni lodowej i mieszaj do temperatury pokojowej.
Dodać bitą śmietanę i wlać mieszaninę do 6 (6 uncji) kokilek.
Wstaw do lodówki na 4 do 5 godzin lub do zestalenia mieszanki.
Wyjmij z foremek i udekoruj truskawkami.