Bawarski Krem

Bawarski Krem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Bawarski krem. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 6G białka, oraz 25g tłuszczu. Za $1.7 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 25 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Mieszanka żółtek jaj, bitej śmietany, ciężkiej śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Bawarski Krem, Truskawkowy Krem Bawarski, oraz Bavarian Cream Bonnet.

Instrukcje

1
Włóż podzieloną wanilię do śmietany i powoli zagotuj. Wyłącz ogrzewanie i odstaw na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Usuń fasolę i zeskrob nasiona, dodaj je do śmietany i wyrzuć strąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Wlej żelatynę do mleka i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
4
Ubij razem cukier i żółtka. Podgrzej śmietanę z powrotem i powoli wymieszaj z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Umieść miksturę na gotującej się wodzie i mieszaj, aż będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć grzbiet zalesionej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Zdejmij z ognia i dodaj mieszankę mleka i żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
7
Umieść miskę w łaźni lodowej i mieszaj do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać bitą śmietanę i wlać mieszaninę do 6 (6 uncji) kokilek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Wstaw do lodówki na 4 do 5 godzin lub do zestalenia mieszanki.
10
Wyjmij z foremek i udekoruj truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn