Batony Z Twarogiem Cytrynowym
Batoniki z twarogiem cytrynowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 40. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 85 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batony Z Twarogiem Cytrynowym, Batoniki Blondie Lemon Curd, oraz Batoniki Kokosowe Lemon Curd.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce śmietany masło.
Dodać mąkę, cukier i sodę oczyszczoną.
Mieszaj, aż mieszanina utworzy grube okruchy
Pat 2/3 mieszaniny na dnie jednej 9x13 cala patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 minut.
Na upieczonej warstwie rozprowadzić twaróg cytrynowy. Do pozostałej 1/3 mieszaniny okruchów dodać kokosa i migdały.
Posypać wierzch cytrynowego twarogu.
Niższa temperatura piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec bary przez 25 minut lub do lekko rumiane.