Bezy orzechowe z kumkwatem Conserva

Bezy orzechowe z kumkwatem Conserva
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać bezy z orzechów laskowych z Kumquat Conservan spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 462 kalorie, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cynamonu, kumquat conserva, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym, Bezy Orzechowe, oraz Bezy Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Białka ubić mikserem na dużej prędkości, aż będą spienione. Ubij w cukrze, dodając 1 łyżkę. co 20 do 30 sekund, dopóki beza nie utrzyma mocnych szczytów, gdy bijaki zostaną podniesione. Beat W 3/4 łyżeczki. ekstrakt z wanilii i cynamon. Złóż wszystkie orzechy. Miarka bezy na 6 kopców na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Piec bezy 30 minut. Zmniejszyć piekarnik do 200 i piec, aż bezy są jędrne i chrupiące, 1 1/4 godziny więcej. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy na co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Śmietanę ubić z pozostałą 1/2 łyżeczki. ekstrakt waniliowy w misce, aż będzie gęsty. Złożyć w crme frache i łyżkę do 6 płytkich misek. Nałóż na każdą bezę i łyżkę conserva na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Make ahead: na bezy, do 5 dni, przechowywane hermetycznie w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn