Bezy orzechowe z kumkwatem Conserva
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać bezy z orzechów laskowych z Kumquat Conservan spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 462 kalorie, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cynamonu, kumquat conserva, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym, Bezy Orzechowe, oraz Bezy Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka ubić mikserem na dużej prędkości, aż będą spienione. Ubij w cukrze, dodając 1 łyżkę. co 20 do 30 sekund, dopóki beza nie utrzyma mocnych szczytów, gdy bijaki zostaną podniesione. Beat W 3/4 łyżeczki. ekstrakt z wanilii i cynamon. Złóż wszystkie orzechy. Miarka bezy na 6 kopców na blasze wyłożonej pergaminem.
Piec bezy 30 minut. Zmniejszyć piekarnik do 200 i piec, aż bezy są jędrne i chrupiące, 1 1/4 godziny więcej. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy na co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Śmietanę ubić z pozostałą 1/2 łyżeczki. ekstrakt waniliowy w misce, aż będzie gęsty. Złożyć w crme frache i łyżkę do 6 płytkich misek. Nałóż na każdą bezę i łyżkę conserva na wierzchu.
Make ahead: na bezy, do 5 dni, przechowywane hermetycznie w temperaturze pokojowej.