Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj batony z klonu czekoladowego. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 36. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 143 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką mleko, sól, syrop klonowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Batony Czekoladowe Stout Maple, Batoniki klonowe z polewą z klonowego sera śmietankowego, oraz Batony Z Orzechami Klonowymi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce posmaruj tłuszcz, syrop i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajka, mleko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Do lukru w małej misce ubij masło, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawaj cukier cukierniczy i kakao. Stopniowo dodawaj syrop, ubijając do uzyskania gładkości. Złóż pianki. Bary mróz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
1 Rożek Cukru Lodowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania