Batoniki Z Białej Czekolady
Batoniki z białej czekolady i limonki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę z limonki, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki z białą czekoladą i limonką, Serniki z limonką i białą czekoladą, oraz Batoniki z białą czekoladą i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. W średniej misce wymieszaj 3/4 szklanki mąki, 1/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki masła, pekany, sól i żółtko. Naciśnij na dole i 1/2 cala w górę boki ungreased square pan, 9x9x2 cali.
Piec około 20 minut lub do złotego.
W średniej misce ubić 1 szklankę cukru, 1 łyżkę mąki, skórkę z limonki, sok z limonki, 3 jajka i kolor żywności mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekko zgęstnieje.
Piec 25 do 30 minut lub tylko do momentu, gdy nie pozostanie wcięcia po dotknięciu lekko w środku. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W rondlu 1-quart, żetony do pieczenia ciepła, 2 łyżki masła i syrop kukurydziany na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka. Mieszaj w wodzie, aż będzie można ją rozprowadzić.
Rozprowadzić pręty chłodzone glazurą. Przechowywać w lodówce 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów. Na wierzchu malina. Przechowywać w lodówce do 48 godzin.