Irish Cream Sugar Cookies

Irish Cream Sugar Cookies
Irish Cream Sugar Cookies może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 107 kalorii. 117 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 36 minut. Jest idealny do Dzień Świętego Patryka. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, irlandzki Likier śmietankowy, ekstrakt z wanillanu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Double Fudge Irish Cream Cookies, Irish Cream Chocolate Coconut Cookies, oraz Irish Cream and pistacjowa czekolada Thumbprint Cookies.

Instrukcje

1
Śmietanę razem masło i cukier na puszystą masę. Ubij wanilię i żółtko do połączenia, a następnie ubij jajko; ubijaj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
2
Wlej irlandzką śmietanę i ubijaj, aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irish CreamIrish Cream
3
Przesiej mąkę, sól i proszek do pieczenia. Mieszaj z masłem, aż równomiernie się wymieszasz. Uformuj spłaszczoną kulkę, dobrze zawiń w folię i wstaw do lodówki na 2 godziny na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj ciasto na grubość 1/4 cala na posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Pokrój w kształty za pomocą foremek do ciastek i ułóż na przygotowanych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor na brzegach, 6 do 8 minut. Ostudzić na ruszcie, aż osiągną temperaturę pokojową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 36 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn