Batoniki Truflowe Mocha - Toffi
Mocha - toffi truflowe batony to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 160 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 70 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka chipsów mlecznej czekolady, jajek, granulek kawy rozpuszczalnej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batoniki Mocha Toffi, Batoniki Mocha Toffi, oraz Peppermint Mocha Ciastka Ciasto Truflowe Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, wymieszać mix cookie, stopione masło i jajko, aż miękkie formy ciasta.
Rozłóż ciasto na dnie patelni o wymiarach 9x13 cali.
Piec 12 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru.
Tymczasem w małej misce do mikrofali, mikrofalowe słodzone mleko skondensowane odkryte na wysokości przez 1 minutę. Wymieszać z kawą rozpuszczalną, aż kawa w większości się rozpuści; odstawić.
Posyp ciepłą skórkę kawałkami czekolady, bitami toffi i orzechami pekan.
Mżawka słodzonego skondensowanego mleka równomiernie rozprowadzić na orzechach pekan.
Piec 23 do 27 minut lub do góry jest złoty kolor i bąbelki w środku. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.