Batoniki Easy Granola
Need a bezglutenowy posiłek poranny? Łatwe batoniki musli mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się owies, mleko skondensowane, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Easy Granola, Batoniki Musli Easy No-Bake, oraz Łatwe chrupiące batoniki z owocami i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
W dużej misce, wymieszać owsa, słodzone mleko skondensowane, masło, kokos, migdały, czekolada chipsy i żurawiny z rąk do dobrze wymieszać. Wciśnij płasko na przygotowaną patelnię.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, w zależności od tego, jak chrupiące chcesz je. Lekko rumiane tuż przy krawędziach dają wilgotne, żujące batony.
Ostudzić przez 5 minut, pokroić w kwadraty, a następnie ostudzić całkowicie przed podaniem.