Batoniki Czekoladowe

Batoniki Czekoladowe
Czekolada Chip ciasteczka bary może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 206 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, masło, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batoniki Czekoladowe, Batoniki Czekoladowe, oraz Batoniki Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić razem masło, wanilia i cukier, aż lekkie i puszyste. Sól i mąkę przesiać i wymieszać z masłem. Wchodzisz w czekoladowe chipsy i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Naciśnij ciasto na 15x10 calowej patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić w pręty i ostudzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn