Wołowina słodko-kwaśna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słodko-kwaśnej wołowiny. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 2,61 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz stek z flanki wołowiny, kawałki ananasa w soku, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wołowina Słodko-Kwaśna, Wołowina słodko-kwaśna, oraz Wołowina słodko-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i zimną wodę.
Ciepła wok lub 12-calowa patelnia na średnim ogniu.
Dodaj olej; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać wołowinę i cebulę; stir-smażyć o 3 protokół lub aż wołowina jest brązowy. Wymieszać z ananasem, cukrem, octem, granulkami bulionu i sosem sojowym.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej; gotować i mieszać 1 minutę.
Wymieszać paprykę i pomidory; gotować i mieszać 1 minutę.