Bas w paski w sosie Agrodolce

Bas w paski w sosie Agrodolce
Bas w paski w sosie Agrodolce to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka cukru, oliwy z oliwek, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bas w paski z sosem Pipian, Bas w paski z sosem imbirowo-limonkowym, oraz Smażony bas w paski z sosem cytrynowo-kaparowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1/4 Puchar oleju w 12-do 13-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie sauté szalotki, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i po prostu przetargu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdejmij z ognia i dodaj wino, ocet, wodę, cukier, rodzynki, 1 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i liść laurowy, a następnie energicznie gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szalotka będzie bardzo delikatna, a płyn będzie gęsty i syropowaty, 40 do 45 minut. (Jeśli ciecz zostanie zmniejszona, zanim szalotka będzie miękka, dodaj 1/2 szklanki wody i nadal gotuj na wolnym ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
SzalotkaSzalotka
RodzynkiRodzynki
OcetOcet
PieprzPieprz
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
WinoWino
3
Rybę osuszyć, następnie posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Złóż filety na pół, obrane ze skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
4
Podgrzać 2 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie sauté 4 filety złożone, obracając się raz, aż głęboko złoty, 4 do 6 minut łącznie. Umieść gotowane ryby (jeszcze złożone) na wierzchu sosu w ciężkiej patelni. Wytrzeć nonstick patelni i sauté pozostałe 4 filety w pozostałych 2 łyżki oleju w ten sam sposób, przeniesienie do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Gotować, częściowo pokryte, na umiarkowanym ogniu, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
1
SOS Agrodolce można przygotować 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać na umiarkowanym ogniu przed gotowaniem ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn