Bary Florenckie

Bary Florenckie
Ten przepis służy 35 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jajka plus jedno żółtko, miód, ciężka śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Florentyńskie Batoniki Do Ciastek, Florentyńskie Batoniki Do Ciastek, oraz Ugotuj książkę: bary Florenckie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietana solone masło z 1/2 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło SoloneMasło Solone
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajko i żółtko i ubić do połączenia. Stopniowo dodawać mąkę i dobrze wymieszać (ciasto będzie bardzo miękkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Przenieść do mąki 16-na 11-in. pergamin. Z mąką wałek do ciasta, roll ciasto do tej samej wielkości co pergamin. Przyciąć dowolny zwis, a następnie przenieść ciasto (na pergaminie)na dużą patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec na złoty kolor, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika (pozostawić włączony piekarnik) i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszaj niesolone masło, pozostając 1 1/4 szklanki cukru, miodu i śmietany. Gotuj mieszaninę, często mieszając, aż zarejestruje 250 na termometrze cukierkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
KremKrem
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z migdałami, rodzynkami, morelami i wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
CzereśnieCzereśnie
MigdałyMigdały
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Za pomocą szpatułki delikatnie rozprowadzić ciepłą polewę na kruchym chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
10
Piec, aż polewa jest karmelizowany i migdały są lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika; jeszcze ciepły, pokroić w 2-w. kwadraty. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn