Banh mi Chicken Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 625 kalorii, 37g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jeśli masz olej roślinny, sok z limonki, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wietnamski" Banh Mi " Chicken Burger, Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, oraz Sałatka Z Kurczakiem Banh Mi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ocet, cukier i sól w małym, niereaktywnym rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia, dodać marchewki i wymieszać, aby pokryć je w mieszaninie marynującej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
3
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż marchew zmięknie, co najmniej 30 minut lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
1
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka i oleju w dużej misce i wymieszać, aby połączyć.
Dodać zmielonego kurczaka i wymieszać rękami, aż po prostu równomiernie połączone.Podzielić mieszaninę mięsa na 8 równych porcji. Kształt każdej porcji do nawet 1/2-cala grubości patty, moczenie rąk wodą w razie potrzeby, jeśli mieszanina jest lepka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak Mielony
Woda
Mięso
3
Przenieść paszteciki do blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Kasztany Wodne, Julienne
4
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425). Gdy grill jest gotowy, użyj szczypiec, aby pocierać ruszt kilkoma warstwami ręczników papierowych zanurzonych w oleju roślinnym.Używając płaskiej szpatułki, przenieś zarezerwowane paszteciki do grilla, Zamknij grill i gotuj bez przeszkód (nie naciskaj na paszteciki), aż na dole pojawią się ślady grilla, około 3 do 4 minut. Za pomocą czystej szpatułki, Odwróć paszteciki, Zamknij grill, i gotować, aż paszteciki są gotowane przez i soki uruchomić jasne, o 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Grilla
Szpatułka
Kasztany Wodne, Julienne
Szczypce
1
Rozprowadzić około 1 łyżki majonezu chile na każdej górnej i dolnej rolce (2 łyżki na kanapkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Papryka Chili
Rolka
2
Umieścić 2 paszteciki z kurczaka obok siebie na każdej dolnej rolce. Podziel liście kolendry, marynowaną marchewkę i sałatę rzymską równomiernie między kanapki i przykryj górnymi rolkami.