Bananowe i mango sajgonki z Ganaszem kokosowo-czekoladowym
Przepis Bananan i mango sajgonki z kokosowo-czekoladowym Ganache może zaspokoić Twoje Wietnamskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 659 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu. Mało kto lubi tę przystawkę. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szampana Mango, zmielony imbir, złoty brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Kokos & Mango jogurt z czekoladą zanurzony Banan, oraz Świeże sajgonki z wieprzowiną, Mango i Mesclun dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz mleko kokosowe, cukier palmowy i imbir w ciężkim średnim rondlu. Doprowadzić mieszaninę do duszenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kokosowe
Cukier Palmowy
Imbir
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać czekoladę i ubijać, aż mieszanina stopi się i będzie gładka. Czy Ganache z wyprzedzeniem może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Przed podaniem mieszamy na małym ogniu, aż do wylewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
Linia do pieczenia blachy z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
2
Umieść 1 sajgonki na powierzchni roboczej w kształcie rombu (1 spiczasty koniec w kierunku Ciebie i 1 spiczasty koniec w przeciwnym kierunku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
3
Umieścić 1 kawałek banana na środku opakowania, następnie 2 paski mango. Złóż dolny spiczasty róg sajgonki owijki nad owocami, a następnie złóż boki nad owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
Banan
Owoce
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
4
Szczotka rozwinięta część owijki sajgonki z ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
Jajko
5
Zwiń owijkę, całkowicie zamykając owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
Rolka
6
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi sajgonkami, połówkami bananów, paskami mango i ubitym jajkiem. Czy do przodu sajgonki mogą być wykonane 4 godziny wcześniej. Przykryć folią i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
Banan
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Rolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
7
Wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego do ciężkiej głębokiej patelni, aby osiągnąć głębokość 1 1/2 cali; olej ciepła do między 360 ° F I 191°. Praca w partiach 2, Dodać sajgonki do gorącego oleju i gotować, aż złoty i ostry, często obracając, o 3 minut na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś sajgonki Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.