Bakłażan Paprikash
Przepis bakłażan Paprikash może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 1 godzina i 10 minut. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sól, bakłażan, płynny aromat dymu i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Bakłażan Paprikash, Kurczak Paprikash, oraz Turcja Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać czosnek, papryka, i papryka czerwona (Opcjonalnie), i mieszać przez jedną minutę.
Dodać sól, bakłażan, papryka, bulion warzywny, i pomidory. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż bakłażan będzie miękki, o 15-20 protokół. Po zakończeniu bakłażana sprawdź przyprawy i w razie potrzeby dodaj więcej soli. Wymieszaj płynny dym (Opcjonalnie) i kwaśną śmietanę i gotuj przez kolejną minutę, aż się ogrzeje.
Podawać na makaronie (użyłam makaronu Tinkyada makaron Joy brown rice noodles) lub ryżu.