Baked Snapper & Tropical Salsa

Baked Snapper & Tropical Salsa
Baked Snapper & Tropical Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 25 i kosztuje 46 centów za porcję. Ta przystawka ma 32 kalorie, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mango, ananasowe ciekawostki, filety z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Czerwony Lucjan z salsą z owoców tropikalnych, Chrupiąca pieczona ryba z tropikalną salsą, oraz Czerwony Snapper Z Salsą Cytrusową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj salsę, ananasa i mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2
Umieść szpinak równomiernie w naczyniu do pieczenia 13x9 cali; top z filetami. Łyżka 2 Łyżki. z mieszanki salsy na każdym filecie; przykryć folią. Odstaw pozostałą mieszankę salsy na bok do serwowania z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piec w 232° przez 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Podawać z zarezerwowaną mieszanką salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia25
Magazyn