Bagietka z sosem do maczania
Bagietka z sosem do maczania zajmuje z grubsza 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Za 77 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 17g tłuszczu i w sumie 300 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Mieszanka bagietki Chlebowej, parmezanu, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 37%. Spróbuj Bagietka z otwartą twarzą z Peklowanym łososiem i tatarem z sosem, Zielony peruwiański sos do maczania (SOS akan Aji Amarillo), oraz Naśladowca: SOS Zax {SOS zanurzeniowy do kurczaka i frytek} dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj parmezan, olej, ocet i przyprawy. Zanurz kromki chleba w sosie.