Baby szpinak i czosnek chleb budyń
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, jajka, bagietkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Makaron ziemniaczany czosnkowy z Pancettanem i szpinakiem dla niemowląt, Czosnkowy kurczak na szpinaku z prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Pieczona Kukurydza, Czosnek, Brokuły, Szpinak I Wędzony Mozzar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 6-filiżanka sufl danie lub inne danie do głębokiego pieczenia. Na dużej patelni, stopić 1/2 łyżka masła na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodajemy szpinak, wodę i czosnek, doprawiamy solą i pieprzem i kilka razy mieszamy. Przykryć i gotować szpinak, aż zwiędnie, o 2 protokół.
Ustaw durszlak na misce i odsączyć szpinak; naciśnij bardzo lekko na szpinaku, aby wyodrębnić 1/4 szklanki płynu.
Rozłóż szpinak na blasze do ostygnięcia.
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki masła na dużej patelni.
Dodać pokrojony w kostkę chleb i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Wymieszać i nadal gotować, aż grzanki są chrupiące na całym, o 2 minut dłużej.
Przełożyć grzanki na talerz do ostygnięcia.
W misce ubijamy jajka ze śmietaną, płynem do gotowania szpinaku, 1/2 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu i gałką muszkatołową. Szpinak wymieszać i wlać do przygotowanego Suflera.
Smażone grzanki rozłożyć równomiernie na wierzchu.
Ustaw naczynie Suflera na patelni do pieczenia i wlej tyle gorącej wody do patelni, aby osiągnąć jedną trzecią drogi w górę strony naczynia Suflera.
Piec budyń chlebowy przez 35 do 40 minut, lub aż zestaw.
Niech budyń lekko ostygnie, następnie podawaj bezpośrednio z Suflera lub odwróć na półmisek i podawaj.