Babeczki Z Kremem Mango
Przepis babeczki z kremem Mango jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten deser ma 200 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, sok z mango, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki z kolendrą Mango z nadzieniem z Chutney Mango i słodzonym mlekiem skondensowanym bita śmietana, Babeczki Kokosowe wypełnione Mango z lukrem z Mango, oraz Klasyczna Gruszka W Pikantnym Nektarze Z Mango Z Lodami Z Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotuj ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu 24 babeczki, mieszając suchą mieszankę żelatyny w ciasto przed łyżką do przygotowanych kubków muffin pan. Fajne babeczki w patelniach 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
W międzyczasie, ubić budyń mix i sok z mango w dużej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Użyj małego ostrego noża, aby wyciąć otwór o szerokości 1-1 / 4 cala w górnej części każdej babeczki, uważając, aby nie przeciąć do dołu babeczki. Otwory wypełnić budyniem; przykryć usuniętymi kawałkami babeczek.
Łyżka lukier do średniej miski.
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania.
Rozłóż na babeczki. Top z mango tuż przed podaniem.