Przepis Ciasto marchewkowe babeczki jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Mieszanka rodzynek, zmielony cynamon, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 20 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Z Ciasta Marchewkowego, Babeczki Z Ciasta Marchewkowego, oraz Babeczki Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Dodać jajka, po jednym na raz. W innej misce przesiać mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i sól. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać 1/2 suchych składników do mokrych składników.
Patelnie do muffinek Line z wkładkami papierowymi. Miarka ciasto do 22 kubki muffin, aż każdy jest 3/4 pełna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
8
Piec przez 10 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i gotować przez kolejne 30 do 35 minut, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Chłodny na stojaku.