Babeczki piernikowe z lukrem pomarańczowym

Babeczki piernikowe z lukrem pomarańczowym
Babeczki piernikowe z lukrem pomarańczowym to wegetariańska przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka mielonego cynamonu, mielonego imbiru, ekstraktu z wanilanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Będzie hitem w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki piernikowe z lukrem pomarańczowym, Babeczki piernikowe z lukrem z melasy karmelowej, oraz Babeczki marchewkowe z lukrem pomarańczowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyrównaj patelnię z papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść rum i rodzynki na małej patelni, przykryj i podgrzewaj, aż rum się zagotuje. Wyłącz ogrzewanie i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieścić masło i melasę w innej małej patelni i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać mieszaninę do miski miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie łopatkowe. Schłodzić przez 5 minut, następnie wymieszać ze śmietaną i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W międzyczasie przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, imbir, cynamon, goździki i sól razem do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wymieszać z rąk do połączenia. Z mikserem na małej prędkości, powoli dodać mieszaninę mąki do mieszanki melasy i mieszać tylko do uzyskania gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Rodzynki odcedzić i dodać je i skrystalizowany imbir do mieszaniny za pomocą szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
9
Ciasto podzielić na patelnię do muffinów (1 zaokrąglona standardowa miarka lodów na filiżankę to odpowiednia ilość).
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
10
Piec na środkowym stojaku piekarnika przez 25 do 30 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
W przypadku lukru wymieszać serek śmietankowy, masło, skórkę pomarańczową i wanilię w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie wiosła, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Dodać cukier i wymieszać do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
13
Gdy babeczki są chłodne, zamrozić je obficie i udekorować plasterkiem skrystalizowanego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
BabeczkiBabeczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn