Czekoladowe babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 430 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, sodę oczyszczoną, papierowe kubki do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Valentine ' s Surprise Chocolate High Hat Cupcakes, Wysokobiałkowe babeczki czekoladowe z lukrem z masła orzechowego, oraz Zdrowe Trufle czekoladowe (bez cukru, o niskiej zawartości węglowodanów, o niskiej zawartości tłuszczu, o wysokiej zawartości błonnika, wysokiej zawartości białka, bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz kakao i 2 szklanki wrzącej wody w dużej żaroodpornej misce, mieszając do wymieszania i gładkiej; całkowicie ostudzić. Masło ubić mikserem, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kakao W Proszku
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką kakaową, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z ekstraktem z czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Czekolady
Masło
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
5
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
6
Piec przez 12 do 15 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Aby przygotować ganache, gotuj krem w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie się para (nie gotować); usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Czekoladę umieścić w szklanej misce. Powoli dodawać gorącą śmietanę do czekolady, ubijając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści i dobrze wymieszać. Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania. Sprawia, że około 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
9
Wypełnij każdą babeczkę czekoladowym Ganache. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Nożyczki Kuchenne
10
Aby przygotować lukier czekoladowy, pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
Cukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
11
Każdą babeczkę zamrozić polewą czekoladową za pomocą metalowej końcówki nr 2D.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
Babeczki
12
Skropić każdy ciepłym czekoladowym Ganache, a na wierzch 1 słodowaną kulką mleczną.