Babeczka Śniadaniowa Bacony
Babeczka śniadaniowa Bacony może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 36 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. Mieszanka mascarpone, ciasto naleśnikowe, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, soczewica bacony, oraz Flądra z kukurydzą Bacony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. przygotuj patelnię z babeczkami w sprayu z oleju rzepakowego.
Przygotować patelnię brojlerów i umieścić boczek na patelni. Gotować, aż dobrze chrupiące, o 6 protokół.
Wyjąć z piekarnika i rezerwy 1 łyżka kapieli boczku.
Zmniejszyć ciepło do 350 stopni F.
Szczypiorek wymieszać z cieście naleśnikowym i wlać do puszek z babeczkami tak, aby były pełne 3/4.
W międzyczasie, w średniej misce, dodać mascarpone, cukier cukierniczy, syrop klonowy i zastrzeżone kapieli boczku. Dobrze wymieszać, aby połączyć i odstawić. Ugotowany boczek pokruszyć i odstawić na bok.
Wyjąć babeczki z piekarnika i ostudzić na stojaku chłodzącym, o 10 protokół. Każdą babeczkę zamrozić lukrem boczkowym i posypać pokruszonym boczkiem.