Baba Ghanoush z czerwoną papryką
Baba Ghanoush z czerwoną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 87 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną paprykę, bakłażany, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona Czerwona Papryka Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, oraz Baba Ghanoush dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bakłażany przebić kilka razy widelcem; umieścić na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec w 375 przez 45 minut lub do miękkości.
Bakłażany pokroić na pół; miąższ zgnieść.
Odcedzić miąższ bakłażana w durszlaku przez 30 minut.
Umieścić miąższ w robocie kuchennym; Puls 5 razy.
Dodać sok i kolejne 5 składników (przez czosnek), i proces aż prawie gładkie.
Połączyć śmietanę i paprykę w robocie kuchennym, i proces do gładkiej. Mieszanka papryki zawirować do mieszaniny bakłażana, w razie potrzeby.