Azjatyckie paszteciki wieprzowe

Azjatyckie paszteciki wieprzowe
Azjatyckie paszteciki wieprzowe mogą być właśnie przepisem bez nabiału, którego szukałeś. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka, 26 g tłuszczu i łącznie 624 kalorie. Za 1,72 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką kawałki ananasa, zieloną cebulę, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko nielicznym osobom to azjatyckie danie naprawdę smakowało. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako dość tanie danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 60% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak azjatyckie paszteciki wieprzowe, azjatyckie paszteciki z łososiem i azjatyckie paszteciki z ryżem i soczewicą.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. Pokruszyć wieprzowinę na mieszaninę i dobrze wymieszać. Uformuj cztery kotleciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Mieszanki Warzywnej Do Smażenia Papryki, Rozmrożonej2 Szklanki Mrożonej Mieszanki Warzywnej Do Smażenia Papryki, Rozmrożonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarde Tofu, PodzieloneTwarde Tofu, Podzielone
2
Na dużej patelni, na średnim ogniu, smaż kotlety przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Włoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 FuntaWłoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 Funta
3
Dodaj ananasa, sok, zieloną paprykę i cebulę; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
AnanasAnanas
Opakowaniach) Mrożona Cebula PerłowaOpakowaniach) Mrożona Cebula Perłowa
SokSok
4
W małej misce połącz ocet, wodę, brązowy cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pełnoziarnistych Płatków Migdałowych żurawinowych, Lekko Pokruszonych1 Szklanka Pełnoziarnistych Płatków Migdałowych żurawinowych, Lekko Pokruszonych
1/4 Szklanki żelatyny Brzoskwiniowej, Morelowej Lub Pomarańczowej W Proszku1/4 Szklanki żelatyny Brzoskwiniowej, Morelowej Lub Pomarańczowej W Proszku
OcetOcet
Prażony Olej Sezamowy 1 łyżeczka Ostrego SosuPrażony Olej Sezamowy 1 łyżeczka Ostrego Sosu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarde Tofu, PodzieloneTwarde Tofu, Podzielone
5
Dodaj do mieszanki ananasowej. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
6
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to moje ulubione dania azjatyckie. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy oczywiście od kuchni i potrawy, ale te kwaśne białe pasują do wielu tradycyjnych potraw, pikantnych lub nie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Riesling Barefoot Cellars. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Wino Riesling z piwnic Barefoot
Wino Riesling z piwnic Barefoot
Soczyste aromaty nektarynki i gruszki uzupełniają utrzymujący się słodki cytrusowo-miodowy finisz
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn