Azjatyckie Ciastka Krabowe

Azjatyckie Ciastka Krabowe
Azjatyckie ciastka krabowe to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka japońskiej bułki tartej, pieprz, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Azjatyckie Ciastka Krabowe, Pan-Azjatyckie Ciasta Krabowe Z Trzema Sosami Zanurzeniowymi, oraz Azjatyckie Ciastka Krabowe Z Sezamową Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce. Złożyć w krabmeat i 1 szklanka bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Podzielić mieszaninę kraba na 12 równych porcji, kształtując każdy w 2-calowy Okrągły patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
3
Miejsce 1 1/2 szklanki bułki tartej w płytkim naczyniu; pogłębiać ciasta krabowe w bułce tartej. Placki krabowe w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
KrabKrab
4
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Dodaj 6 ciastka krabowe; gotować 7 do 8 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
6
Wyjmij ciastka krabowe z patelni; utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
7
Podawać z sosem tatarskim lub koktajlowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
8
Uwaga: przykryj i umieść ciastka krabowe w zamrażarce na 10 minut przed smażeniem, aby zachować swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W54 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn