Autentyczny Hummus bliskowschodni (Chummus) to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 332 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pastę tahini, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni middl eastern. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Żabnica Środkowowschodnia, Sałatka Bliskowschodnia, oraz Bliski Wschód Lunch.
Instrukcje
1
Wypłukać fasolę garbanzo i umieścić w garnku. Napełnij wystarczającą ilością wody, aby pokryć co najmniej 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj sodę oczyszczoną, jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na średnim ogniu, aż fasola będzie bardzo miękka, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Odcedzić fasolę, rezerwując trochę wody do wykorzystania później. Rezerwować małą garść całej fasoli do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Przenieś resztę do blendera lub jeśli masz blender ręczny, dużą miskę. Zmiksować fasolę na gładką masę, dodając stopniowo 1/2 szklanki oliwy z oliwek.