Asian Coleslaw Light
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj azjatyckiego Coleslaw Light. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 43 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, mieszankę coleslaw, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Lekka i kremowa Coleslaw, Asian Coleslaw, oraz Asian Coleslaw.
Instrukcje
Makaron ramen umieścić w durszlaku; rozbić na ćwiartki.
Makaron zalać wrzącą wodą, aby lekko zmiękł. Użyj widelca, aby oddzielić makaron. Szybko spłukać zimną wodą; odcedzić.
Zrobić dressing przez ubijając razem pakiet smak z makaronu ramen, oliwa z oliwek, ocet, i słodzik w misce.
Umieść makaron ramen, mix coleslaw, zielona cebula, i nasiona słonecznika w dużej misce; wrzucić do połączenia.
Mżawka dressing nad mieszaniną coleslaw i nadal rzucać, aż cała mieszanina jest pokryta opatrunkiem. Schłodzić przez 2 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Gabrielskloof Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Gabrielskloof Chenin Blanc