Aromatyczny Mostek Wołowy

Aromatyczny Mostek Wołowy
Aromatyczny mostek wołowy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 260 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, cebula, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Aromatyczna wołowina w sosie, Aromatyczne Stir-Fry Wołowe, oraz Aromatyczne Stir-Fry Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piecu, brązowa wołowina w oleju po obu stronach na średnim ogniu; odcedzić. Wierzch z cebulą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać wodę; przykryć i piec w temperaturze 325° przez 2-1 / 2 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Usuń wołowinę. Ostudzić przez 5 minut; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
4
Wyrzucić cebulę i płyn do gotowania. Mięso pokroić 1/4 po. grube na ziarnie; umieścić na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Mżawka z sosem barbecue. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 30-45 minut lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Tournon Mathilda Shiraz z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tournon Mathilda Shiraz
Tournon Mathilda Shiraz
Genialny, ciemny rubinowy kolor. Nos: głęboki z czarnymi owocami i aromatami pieprzu.Giętkie i chciwe podniebienie z jedwabistymi i eleganckimi taninami. Porady sommeliera: szynka, boczek, duszona wołowina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia10
Magazyn