Arbuz Bazylia Margarita
Need a bezglutenowy i wegański napój? Arbuz bazylia Margarita może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście bazylii, pęknięty lód, arbuz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwica wołowa z bazylią Crema z Arbuzowo-bazyliową sałatką i grillowanymi Plantanami, Arbuz Margarita, oraz Arbuz Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 24 kostki arbuza na blasze wyłożonej pergaminem. Przykryć folią i zamrozić co najmniej 3 godziny i do 2 dni.Przecier pozostały arbuz i cukier w blenderze, aż będzie gładki. Przechodzimy przez sito wyłożone gazą do miski, odrzucając ciała stałe. Należy mieć około 3 szklanki soku, dodać trochę wody, jeśli to konieczne.
Umieść tequilę i bazylię w szklanym dzbanku i lekko zmiażdż liście bazylii tylną drewnianą łyżką, aby uwolnić olej. Wymieszać sok z arbuza i triple sec. odstawić około 1 godziny na smaki do stopienia.
Umieść kilka kostek arbuza w każdej szklance. Używając shakera do koktajli, wymieszaj około 3/4 szklanki Margarity z 1 szklanką pękniętego lodu. Przecedzić do jednej ze szklanek. Wyrzuć lód i wszelkie liście bazylii pozostawione w shakerze, powtórz dla każdego koktajlu.
Podawać przyozdobione bazylią, opcjonalnie.