Anticuchos (Peruwiański Kebab Wołowy)
Anticuchos (peruwiańskie kebaby wołowe) wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 159 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.93 za porcję. Mieszanka pieczonego sosu pieprzowego, mielonego Amarillo aji, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mieloną kurkumę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Cytrynowe Nadziewane Wiśniami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Anticuchos (Peruwiański Kebab Wołowy), Anticuchos z pieczonym sosem z żółtego pieprzu (peruwiańskie kebaby wołowe), oraz Peruwiańskie Anticuchos.
Instrukcje
Aby przygotować wołowinę, połączyć pierwsze 7 składników w dużej misce; wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Aby przygotować ognisty rub, połącz 1 łyżeczkę papryki, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu, kurkumę i natkę pietruszki.
Usuń wołowinę z miski, odrzucając marynatę. Nawlecz wołowinę na każdy z 6 (10-calowych) szaszłyków. Naciśnij Fiery rub na wołowinę.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 6 minut lub do pożądanego stopnia przydatności, obracając raz.
Podawać z pieczonym sosem z żółtego pieprzu.