Andouille i makaron kreolski z kurczakiem
Andouille i kreolski makaron z kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma fanów 200. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka kiełbasy andouille, pieprz cytrynowy, przyprawa kreolska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Andouille Sausage Creole, Krewetki-Andouille Creole, oraz Schab nadziewany Andouille z musztardą kreolską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić margarynę na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj kiełbasę i kurczaka z przyprawą kreolską, aż mięso będzie w połowie gotowe.
Dodać grzyby, zielona cebula, zielony pieprz i papryka czerwona.
Saute na średnim ogniu, aż grzyby zaczną się kurczyć, o 10 protokół.
Wymieszać bulion z kurczaka i mleko, doprawić pieprzem cytrynowym i czosnkiem w proszku i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. (Teraz jest dobry czas, aby rozpocząć gotowanie wody do makaronu.)
Mieszamy razem skrobię kukurydzianą i zimną wodę do rozpuszczenia-lubię używać kubka do kawy. Wymieszać na patelni. Gotować delikatnie mieszając, aż sos wróci do wrzenia. Gotować przez minutę, następnie zdjąć z ognia i odstawić.
Podawać na gorąco na ugotowanym makaronie.
Umieść makaron w dużym garnku z lekko osoloną wodą. Gotować przez 8 do 10 minut, lub do makaronu jest al dente.