Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Ananas Łódź krewetki z owoców Salsa może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz płatki pieprz, serrano pieprz, krewetki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ananas Owoce Łódź, Sałatka owocowa w ananasie Łódź, oraz Ananas Łódź z puszystym dipem owocowym.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W zamykanej plastikowej torbie, dodać krewetki, 3 sos sojowy łyżki stołowe, trawa cytrynowa,1 łyżka imbiru i skrobi kukurydzianej i dobrze połączyć. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski Cukierków
Eliksir G
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
W dużej patelni saute na dużym ogniu, podgrzać olej arachidowy i dodać połowę mieszanki krewetek.
Saute przez 3 do 4 minut i usunąć. Powtórz dla drugiej partii krewetek, dodając dodatkowy olej, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać czerwoną paprykę i cebulę i saute przez 3 protokół, następnie dodać jalapeno, czosnek, i pozostałe 1 łyżka imbiru. Wymieszać w pozostałym sosie sojowym i dodać krewetki z powrotem do patelni saute.
W szklanej misce połącz miętę, pieprz serrano, imbir, ocet ryżowy i płatki czerwonej papryki. Wymieszać z ananasem, cebulą, czerwoną papryką i morelami. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.