Almond Deviled Eggs
Almond Deviled Eggs to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 20g tłuszczu i w sumie 218 kalorii. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś prażone migdały, musztardę dijon, jajka na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Parsi Deviled Eggs-inspirowane Indianami deviled eggs zawierają kolendrę, sok z limonki i miód, aby były pyszne, Jajka Po Benedyktyńsku, oraz Jajka zielone i szynka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój jajka wzdłuż na pół; usuń żółtka i odłóż białka na bok. W małej misce zetrzyj żółtka, majonez, musztardę, sól czosnkową i posiekane migdały.
Rzeczy lub rury do białek jaj.
Udekoruj całymi migdałami i natką pietruszki. Schłodź, aż będziesz gotowy do podania.