Aligator Animal Włoski Chleb

Aligator Animal Włoski Chleb
Aligator Animal włoski chleb może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Na 6 centów za porcję, dostajesz chleb, który serwuje 33. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz jajko, ciepłą wodę, drożdże instant i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Alligator Allemond, Palce Aligatora, oraz Aligator Hushpuppies.

Instrukcje

1
Połącz wodę, mąkę, gluten (jeśli używasz), sól i drożdże w maszynie do chleba i wymieszaj za pomocą cyklu ciasta maszyny. Ciasto powinno ładnie odciągnąć się od boków; w razie potrzeby dodać więcej mąki lub wody podczas cyklu mieszania, aby ciasto nie skończyło się zbyt lepkie lub suche. Gdy kończy się pierwszy cykl wsuwania, rozwałkuj ciasto i przenieś ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PunchPunch
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Nasmaruj blachę do pieczenia lub wyłóż ją papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozwałkuj ciasto na kwadrat o grubości około 3/4 cala i podziel na cztery części.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Roll up trzy kawałki jelly-roll stylu i linii je szwem w dół na blasze do pieczenia, tworząc głowę, ciało i ogon. Końce połączonych elementów powinny po prostu lekko dotykać. (Pamiętaj, że wszystko będzie większe w miarę wzrostu ciasta, więc staraj się mieć na uwadze proporcje.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Lekko nasmaruj dłonie i uformuj ciasto tak, jakbyś pracował z gliną: wydłużaj ogon do smukłej, zakrzywionej końcówki, a następnie lekko wydłużaj koniec nosa. Pokrój w nos poziomo na czubku, aby utworzyć usta aligatora; trzymaj usta otwarte klinem smarowanej folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Z pozostałej ćwiartki ciasta przycinaj drobny kawałek, aby użyć go do oczu. Pokrój resztę na cztery "kłody" dla nóg, spłaszczając jeden koniec każdej nogi i wkładając ją pod ciało aligatora. Uformuj nogi w lekkie zgięcia, umieszczając je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Pokrój krótkie plastry na drugim końcu nogi, aby pazury. Użyj nożyczek, aby przeciąć płytkie cięcia na powierzchni ciasta (utworzy to kolczastą skórę aligatora).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
8
Zarezerwowane ciasto rozwałkuj na małe kulki dla oczu, nadziewając je rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
RodzynkiRodzynki
CiastoCiasto
RolkaRolka
9
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Ubić jajko z 1 łyżką ciepłej wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
10
Niech Aligator podnieść w ciepłym miejscu, aż w pełni zabezpieczone, około trzydziestu minut (wsunąć palec wskazujący i środkowy na boki ciasta; wcięcia powinny pozostać. Jeśli ciasto wraca, musi rosnąć dłużej). Delikatnie posmarować ciasto umyć jajkiem i piec w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor będzie brązowy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjmij Aligator z blachy do pieczenia za pomocą szpatułki i przenieś go do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
SzpatułkaSzpatułka
12
Wyjmij folię aluminiową, gdy ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje33
Ocena Zdrowia3
Magazyn