Alfredo Shrimp Tilapia
Alfredo Shrimp Tilapia może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Na 31,3 zł za porcję, ten przepis okładki 79% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2784 kalorie, 314g białka, oraz 158 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, filety tilapia, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 6 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Alfredo Shrimp Tilapia, Czosnek Alfredo Tilapia, oraz Patelnia Tilapia z krewetkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425*.Filety tilapii umyć i osuszyć, posmarować oliwą z oliwek i przyprawą kreolską według własnego gustu.
Umieścić w dobrze naoliwionej patelni do pieczenia, piec przez 8-10 minut, aż tylko biały.Podczas gdy ryba jest pieczenie, saute kawałki czerwonej papryki w 1 Tbs masła, aż gotowane, o 5 protokół.Ciepły alfredo w małym saucepan.In frypan, roztopić 3 masło tbs, dodać mielony czosnek i oczyszczone, przygotowane krewetki, saute na temat 5 protokół.Gdy ryba jest gotowa, wyjąć z patelni z piekarnika.Ostrożnie usuń filety, 4 na talerz.
Umieść jedną czwartą plastrów czerwonej papryki i jedną czwartą gotowanych krewetek na filetach.Top z 1/4 szklanki alfredo, posypać startym serem i kurzu bardziej kreolskiej przyprawy.Jeśli chcesz, możesz umieścić to pod brojlerem na około minutę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.