Alaskan BBQ Salmon

Alaskan BBQ Salmon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj łososia z ALASKAN BBQ. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 247 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz filet z łososia, brązowy cukier, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Alaskan Salmon Chowder, Grillowany Łosoś Alaskański, oraz Pieczony łosoś alaskański z wiśniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, miód, płynny dym i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OcetOcet
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Posmaruj jedną stronę łososia sosem fastrygującym.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
SOSSOS
4
Łososia ułożyć na grillu, przypiekanym bokiem w dół. Po około 7 minutach obficie podeprzyj górę i odwróć się. Gotować przez około 8 Więcej minut, a następnie szczotkować na więcej SOS fastrygowanie, włączyć, i gotować przez 2 protokół. Uważaj, aby nie rozgotować łososia, ponieważ straci on swoje soki i smak, jeśli będzie gotowany zbyt długo.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia34
Magazyn