Akoori-Indyjska Jajecznica

Akoori-Indyjska Jajecznica
Przepis Akoori-Indyjska jajecznica może zaspokoić indyjskie pragnienie w mniej więcej 10 minut. Ten przepis służy 2 i kosztuje 84 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 222 kalorie, 12g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz sól, pomidor, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Akoori (Jajecznica Indyjska), Akoori-Jajecznica (Parsi), oraz Indyjska Pikantna Jajecznica dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn