Acorn Squash z syropem klonowym
Acorn Squash z syropem klonowym może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka syropu klonowego, zmielony cynamon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Syrop Klonowy Pieczone Acorn Squash, Panini Press Thanksgiving ... Grillowana Dynia Żołędziowa z żurawinowo-imbirowym syropem klonowym, oraz Klon-Miód Acorn Squash Pie.
Instrukcje
Pokrój squasha na pół wzdłuż; zgarnij nasiona i wyrzuć.
Przeciąć każdy kawałek na pół.
Umieść squasha w średnim rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować 15 do 18 protokół lub do miękkości.
Dobrze spuścić i przenieść do serwowania talerzy.
Masło, syrop i sól umieść w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund; wymieszać trzepaczką. Łyżka mieszanki masła na squash; posypać cynamonem.