Acapulco Enchiladas
Acapulco Enchiladas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 50. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, tortille kukurydziane, slivered i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ceviche z Acapulco, Filet Z Acapulco, oraz Kurczak Acapulco.
Instrukcje
Połącz kurczaka, oliwki, migdały i wystarczająco dużo sosu enchilada zwilżyć (około 1/3 szklanki).
Użyj szczypiec, aby zanurzyć tortille w średnio gorącym oleju. Tortille smażyć tylko kilka sekund, aż bąbelki i są kulejące-nie smażyć chrupiące.
Smażoną tortillę zanurz w rozgrzanym sosie enchilada, gdy tylko wyjdzie z gorącego tłuszczu. Patelnia tortowa tylko większa niż tortilla jest idealnym naczyniem.
Ułóż tortillę zanurzoną w sosie na desce lub patelni. (Ta część tworzenia enchilady jest wprawdzie nieco brudna, ale warta zachodu.) Obficie łyżkę nadzienia z kurczaka w środku tortilli.
Przekręć tortillę nad nadzieniem, zwiń i umieść (Z Klapką skierowaną w dół) na patelni do pieczenia. Smażyć, zanurzyć, napełnić i zwinąć Pozostałe tortille. Chochla dodatkowy sos enchilada nad enchiladas i top z cheddar.
Umieść enchiladas w umiarkowanym piekarniku (35
przez 15 do 20 minut-lub do całkowitego ogrzania.
Zimną śmietanę wymieszać z cebulą i podawać jako sos.