A co z tym halibutem?

A co z tym halibutem?
Co powiesz na to, że Halibut może być głównym daniem, którego szukasz? Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 67g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 13,22 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis z recipes.prevention.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bazę curry, pastę pomidorową, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to A co z tym halibutem?, Nut-za-Bout " Pizza, oraz Foccacia ' Bout It: pomidor i grzyby Focaccia Bites.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia45
Magazyn