20-minutowy sos do makaronu
20-minutowy sos do makaronu to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość niedrogi SOS. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, płatki chili, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to 30 Minutowy Sos Do Makaronu, Makaron Z 15-Minutowym Sosem Mięsnym, oraz Makaron z 15 minutową szynką, groszkiem i sosem śmietanowym.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni, połączyć cebulę, czosnek i olej. Mieszać często na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół. Podczas gdy cebula gotuje, mielone liście bazylii.
Dodaj do cebuli wraz z pomidorami i ich sok, wino, i płatki chili. Gotuj, aż zmniejszy się do 3 szklanek, około 10 minut, często mieszając i rozbijając pomidory na małe kawałki. Użyj gorącego.